06 de juny de 2020
06.06.2020
L'Empordà
Transport

Les principals línies de Rodalies recuperaran el seu servei habitual el dilluns

La restauració dels trajectes està vinculada a la desecalada a Barcelona i l'àrea metropolitana

06.06.2020 | 09:29
Imatge d'un tren de Rodalies en servei.

Les principals línies de Rodalies de Catalunya recuperaran el seu servei habitual els dies laborables a partir d'aquest dilluns, després de les limitacions que s'han establert per la crisi del coronavirus.

En un comunicat, Renfe ha informat que la R1, R2, R3 i R4 tornaran a circular al 100%, encara que en la R3 funcionaran sis dels set serveis per sentit.

Per als trens regionals i la R8 es manté el servei que es presta actualment del 50%, i la R7 seguirà sense funcionar en continuar tancada l'Universitat Autònoma de Barcelona (UAB).

Així mateix, la circulació durant els caps de setmana i els dies festius és del 88% per als serveis de rodalies de Barcelona.

Renfe ha recordat que s'ha modificat el recorregut habitual de tres trens de la R2, a causa de les obres de reconfiguració de les vies de l'estació de Sants.

Aquests trens ara es desvien pel túnel de Plaça Catalunya i paren en Plaça Catalunya i Arc de Triomf, mentre que abans circulaven per les estacions de Passeig de Gràcia i Barcelona-Estació de França.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook