02 de maig de 2020
02.05.2020
L'Empordà

El Govern crea una comissió per a una reactivació econòmica en tres fases

Té tres etapes : mesures per afrontar l'emergència sanitària, mesures per garantir la liquiditat d'empreses i treballadors, i mesures de recuperació i reactivació econòmica

02.05.2020 | 15:32
El presidente de la Generalitat, Quim Torra

El president de la Generalitat, Quim Torra, ha anunciat aquest dissabte l'aprovació per crear una comissió que impulsi un pla de reactivació econòmica i protecció social davant la pandèmia del coronavirus, amb tres fases.

Ho ha dit en roda de premsa telemàtica al costat del vicepresident, Pere Aragonès, després d'un Consell Executiu extraordinari del Govern que ha aprovat la comissió.

El pla té tres etapes (en les dues primeres ja s'han anat aprovant decisions): mesures per afrontar l'emergència sanitària, mesures per garantir la liquiditat d'empreses i treballadors, i mesures de recuperació i reactivació econòmica.

Torra presidirà la comissió que elaborarà i seguirà el pla, al costat del vicepresident i conseller d'Economia i Hisenda, al conseller de Territori i Sostenibilitat, al de Treball, Afers Socials i Famílies, a la d'Empresa i Competitivitat, i a la d'Agricultura.

La comissió elaborarà el pla, analitzarà propostes de cada conselleria, proposarà altres actuacions segons l'evolució econòmica, impulsarà estudis per fomentar aquestes propostes i plantejarà les modificacions pressupostàries necessàries.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook