Els agents dels Mossos d'Esquadra han obert la porta a presentar denúncies als jutjats "per incompliment de la Llei de prevenció de riscos laborals" i davant la "percepció de desemparament per part del Departament d'Interior", segons CCOO. El sindicat ha assegurat en un comunicat que els agents treballen "sense proteccions per impedir el seu contagi i el dels seus companys". Ha afegit que la situació actual de confinament està augmentant de forma considerable els serveis en domicilis particulars, control i supervisió de detinguts "sense mitjans per als propis detinguts ni per a les unitats de Seguretat Ciutadana". A banda de la manca de materials de protecció, CCOO també ha afirmat que hi ha escassetat de vehicles i de mitjans personals.

Sobre els vehicles, ha assegurat que s'estan fent servir "cotxes calents que passen d'unes patrulles a altres sense cap tipus de ventilació i desinfecció". Pel que fa la material de protecció, CCOO ha afirmat que en els millors casos s'ha donat un nombre "insuficient" de mascaretes, "majoritàriament no homologades i guants de làtex que, en moltes ocasions, no estan precintats, estan deteriorats i fins i tot caducats, que s'esquincen en ser utilitzats, i per tant no ofereixen protecció pel coronavirus als agents".

També ha alertat sobre la "falta de protocols i planificació dels torns de treball", especialment en les unitats de Trànsit i Seguretat Ciutadana.