Dues persones que viatjaven en una moto van morir divendres a la nit en un accident de trànsit que va causar un conductor begut, sense carnet, que va donar positiu en alcohol i drogues i que estava fugint de la policia al barri d'Artigues de Badalona. El succés es va produir cap a les vuit del vespre a la cruïlla entre els carrers Alfons XIII i Joan XXIII.

Les víctimes són un home de 65 anys, que va morir en la topada, i una dona, de 56 anys, que va ser traslladada amb vida a l'hospital de Can Ruti, on va morir hores més tard a conseqüència de la gravetat de les ferides sofertes.

El conductor del vehicle que va provocar l'accident, un jove de 22 anys, va fugir en veure una patrulla dels Mossos d'Esquadra. Durant la fugida va circular contra direcció a 160 km/h fins que va xocar amb la motocicleta. Després d'envestir la moto, el vehicle va xocar contra un altre vehicle. Va ser llavors quan el conductor va abandonar el cotxe per fugir a peu. Poc després de l'accident, els Mossos el van aconseguir detenir en un bar on s'havia refugiat.

Segons informava ahir TV3, el detingut, amb nombrosos antecedents, va donar positiu en les proves d'alcohol i de drogues que se li van realitzar a comissaria.