24 de desembre de 2019
24.12.2019
Societat

La Grossa de Cap d'Any, escalfa motors

Els bitllets per al sorteig, que repartirà més premis que mai, es poden adquirir fins al mateix dia 31

24.12.2019 | 17:08
El sorteig es transmetrà per TV3 el dia 31 a les 12.

La Grossa de Cap d'Any 2019 ja escalfa motors. En poc més d'una setmana, el proper dimarts 31 de desembre a les 12 hores, el sorteig més emblemàtic de Catalunya es retransmetrà en directe des dels platós de TV3 de Sant Joan Despí, on ja s'ultimen els detalls. L'emissió, que conduiran els presentadors de la cadena, Laia Ferrer i Marc Giró, tindrà una durada de 60 minuts, durant els quals es faran un total de 8 extraccions.

Com és habitual, els bitllets estaran disponibles fins a l'últim moment. Loteries de Catalunya mantindrà operativa la venda online www.loteriesdecatalunya.cat fins a una hora abans de la celebració del sorteig. També es podran obtenir números als més de 2.000 punts de venda que comercialitzen els productes de l'entitat -principalment estancs, llibreries, quioscos i bars.

Més Grossa que mai

La Grossa de Cap d'Any 2019 va sortir al carrer amb una tirada de 50 milions d'euros: 45 milions en paper i 5 milions en suport virtual (a través del terminal i per la compra online). L'emissió s'ha ampliat enguany fins als 100.000 números, 20.000 números més que l'edició anterior, que mantenen el preu de 10 euros.

Pel que fa als premis, el sorteig torna a repetir fórmula i n'atorgarà un total de vuit: un primer premi de 200.000 euros per bitllet, un segon de 65.000 euros per bitllet, un tercer de 30.000 euros per bitllet, dos quarts de 10.000 euros per bitllet i tres cinquens de 5.000 euros per bitllet. Així, durant el sorteig es faran un total de 8 extraccions: tres del cinquè premi, dues del quart i una del tercer, del segon i del primer.

 

Aquest any, però, es repartiran més premis que mai. Es mantenen els premis a les terminacions dels 8 números guanyadors (4 xifres, 3 xifres i 2 darreres xifres coincidents), així com els números anterior i posterior de cadascun d'ells. A més a més, es reintegraran tots els bitllets acabats amb la darrera xifra del primer premi. Així, enguany més de 850.000 bitllets podran tenir algun tipus de premi.

Els detalls dels vuit números premiats es donaran a conèixer a través del web de Loteries de Catalunya, www.loteriesdecatalunya.cat que també oferirà la possibilitat de consultar els bitllets premiats de manera senzilla, a través d'un cercador.


Facilitats per cobrar els premis

Des del seu compromís amb els jugadors de La Grossa de Cap d'Any 2019, Loteries de Catalunya ha implementat de nou un eficient sistema per facilitar el cobrament de la totalitat dels premis. Totes aquelles persones que obtinguin un premi de fins a 1.000 euros podran demanar a qualsevol punt de venda autoritzat una transferència directa al seu compte bancari, que es farà efectiva en un termini aproximat de 48 hores.

En els establiments de la xarxa comercial de Loteries de Catalunya es podran cobrar  premis en metàl·lic de fins a 120 euros, i a qualsevol oficina de CaixaBank, els premis des de 50 euros.

En el cas dels bitllets guanyadors adquirits per Internet, els premis es rebran directament al moneder del compte del jugador en el web i, en cas que l'import sigui superior als 600 euros, directament al compte bancari que es va facilitar en el moment del registre al web de Loteries de Catalunya.

Així mateix, els premis de qualsevol import es podran cobrar fins al dia 30 de març de 2020 a la seu de Loteries de Catalunya, situada al número 639 de la Gran Via de Barcelona. Per fer efectiu el cobrament, s'haurà de presentar el bitllet original de La Grossa de Cap d'Any.
 

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook