Els Mossos d'Esquadra van detenir dissabte a la nit dos homes després de diversos talls a l'avinguda Meridiana de Barcelona i els carrers propers. Segons el cos, un dels arrestats està acusat d'atemptat a agents de l'autoritat per llançar ampolles de vidre a la línia policial i l'altre d'amenaces cap als policies i desordres públics. Els Mossos van explicar que, durant el tall de dissabte, alguns manifestants van fer barricades amb contenidors. De fet, hi va haver moments de tensió entre els manifestants i la policia, que va provar de desallotjar la manifestació.

D'altra banda, l'exconseller Jordi Turull va proposar a l'aleshores president de la Generalitat Carles Puigdemont que no convoqués eleccions a l'octubre del 2017 i que l'aleshores vicepresident i líder d'ERC, Oriol Junqueras, ocupés la presidència del Govern i el mateix Turull n'assumís la viceprecidència. Així ho revela en el llibre Persistim , que ha escrit des de la presó de Lledoners.

Paral·lelament, Jordi Pina, advocat de l'expresident de l'ANC Jordi Sànchez i dels exconsellers Jordi Turull i Josep Rull, va criticar que la presència de Vox a la causa del procés hagi «servit» el Suprem per elevar les penes i impedir la sortida de presó dels processats, tot i ser un «partit feixista». Pina, que publicarà el llibre El Judici de la meva vida, en què repassa les vicissituds viscudes durant la causa, va assenyalar que la sentència li va trencar el «marc mental» en què treballava, perquè no s'esperava penes de dos dígits.