16 de novembre de 2019
16.11.2019

Un centenar de persones intenta bloquejar l'estació de Sants de Barcelona

La policia ha encerclat els manifestants que han acudit a la crida dels CDR. Inicialment s'havia convocat protestes a nou estacions de la capital catalana

16.11.2019 | 10:51

Un centenar de persones s'ha concentrat aquest dissabte al migdia a l'estació de Sants de Barcelona seguint la crida a bloquejar la infrastructura feta pels CDR. L'estació està blindada per les forces de seguretat i agents tant dels Mossos d'Esquadra com de la Policia Nacional han encerclat els manifestants.

L'ocupació de Sants ha esta un canvi de guió anunciat a les 11 del matí. Inicialment, la convocatòria feta pels CDR consistia en intentar col·lapsar la xarxa ferroviària catalana amb protestes en nou estacions: Sant Andreu Comtal, Clot-Aragó, Passeig de Gràcia, Sants, Bellvitge (Renfe), plaça Catalunya, Arc de Triomf, Sagrera-Meridiana i Sant Andreu Arenal. Patrulles dels Mossos i la Policia Nacional han custodiat aquests punts des de les 9 del matí. Però a les 11, a través d'un anunci fet a les xarxes socials, els CDR han fet una crida a centrar la protesta a Sants Estació.

El centenar de persones assegudes al vestíbul estan envoltades per agents de policia. Coregen 'Fora les forces d'ocupació', '1-O ni oblit ni perdó', 'Som gent pacífica' i 'Llibertat presos polítics' i 'No teniu vergonya' davant els agents policials.
Dijous la manifestació dels CDR que va començar a dos quarts de vuit del vespre a Jardinets de Gràcia de Barcelona va acabar cap a les deu de la nit al carrer Bruc, entre Gran Via i Diputació, amb una barricada de contenidors encesos i almenys cinc persones identificades pels Mossos d'Esquadra. Va ser el desenllaç d'una acció de protesta per la sentència de l'1-O que va començar congregant unes 300 persones.
Compartir a Twitter
Compartir a Facebook