La cadena de supermercats Aldi ha alertat de la contaminació per listeriosi d'un lot de coquetes de la marca «Mini Blinis», fetes a base de farina de blat, llet i ou. La companyia ha decidit retirar ràpidament el producte afectat del mercat i demana als consumidors que l'hagin adquirit que el retornin a les botigues. Aldi ha especificat que el lot contaminat és específicament el número 101111 DCL, amb data de caducitat per al pròxim 22 de novembre del 2019.

Retiració preventiva

La companyia ha retirat preventivament totes les unitats de Mini Blinis, que es venen amb el logotip de «Special de Aldi», tot i que reitera que el problema només s'ha detectat «exclusivament» en un sol lot del producte i no en la totalitat d'unitats.

El supermercat assegura també que s'ha posat a disposició de les autoritats sanitàries «per facilitar tota la informació necessària i col·laborar estretament amb elles».

La cadena de supermercats, a conseqüència dels fets, ha posat també en marxa una línia d'atenció telefònica amb el número 900 902 466 per atendre els consumidors per a qualsevol dubte que puguin tenir sobre l'assumpte.