Un soldat de l'exèrcit de terra ha mort durant la matinada de dissabte després de realitzar una prova física de l'exèrcit a la localitat de Sant Climent Sescebes, segons informa 'El Espanyol'.

El succés va tenir lloc al acabar la prova d'unitat, un examen físic en el qual els efectius fan un recorregut a peu d'uns 90 minuts carregats amb tot el seu equipament, inclòs l'armament.

El militar es va desplomar en acabar la prova, que es va desenvolupar el dijous. Després d'això, va ser evacuat pels equips mèdics que supervisaven l'examen, sent després traslladat a l'hospital de Barcelona, on va morir a la matinada de divendres a dissabte, informa el mitjà digital.

Els equips forenses intenten ara determinar la causa exacta de la seva mort.

El militar era membre del regiment d'Infanteria Arapiles 62, unitat de l'exèrcit de Terra amb 377 anys d'història integrada a la Brigada Aragó. La Unitat manté una profunda relació amb terres catalanes i actualment els seus batallons es troben desplegats a Barcelona i Sant Climent Sescebes, a l'Alt Empordà, i constitueix l'única unitat de la Força Terrestre ubicada a Catalunya.

Igual que la major part de les Forces Armades espanyoles, el Regiment d'Infanteria Arapiles 62 ha participat en missions internacionals a l'antiga Iugoslàvia, Afganistan, Mali, Somàlia, l'Iraq i Senegal.