L'empresa Github ha fet públic un requeriment atribuït a la Guàrdia Civil que insta a bloquejar l'aplicació del Tsunami Democràtic perquè es tracta d'una organització "que impulsa a la comissió d'atacs terroristes".

La companyia ha publicat en la seva pàgina web l'escrit, que recorda que l'Audiència Nacional està portant a terme una investigació al respecte i adjunta una ordre judicial amb el requeriment. Tsunami Democràtic ha denunciat un "nou pas repressiu de l'Estat equiparant la llibertat d'expressió i el dret a protesta amb actes de terrorisme". També ha assegurat que l'aplicació es pot continuar descarregant a través de Telegram.

"L'objectiu principal de Tsunami Democràtic és coordinar aquests disturbis i accions terroristes utilitzant qualsevol mitjà possible", apunta l'escrit publica per Github. Per tot plegat, sol·licita la retenció del contingut i les dades relacionades amb la investigació oberta per l'Audiència Nacional.

Fonts jurídiques van confirmar fa dues setmanes que l'Audiència nacional investiga el Tsunami Democràtic per un delicte de terrorisme i que el jutge instructor ha ordenat el tancament dels webs de l'organització.