Les aproximadament 500 persones que dissabte poc abans de la mitjanit van tornar a tallar l'autopista AP-7 a la Jonquera van abandonar la protesta unes hores després, i la via es va reobrir cap a quarts de cinc de la matinada de diumenge, segons fonts de Trànsit. Aquesta acció culminava una protesta que s'havia iniciat divendres al matí, quan membres dels CDRs van tallar l'autopista en direcció sud i la van mantenir bloquejada fins dissabte al migdia. Unes hores després, però, un grup de persones, que van arribar a ser unes 500, es va concentrar a la plaça de l'Ajuntament de la Jonquera, i a les 11 de la nit va iniciar un nou tall de l'autopista, que es va allargar fins a les dues de la matinada.

Ahir a la tarda, un grup d'unes 300 persones va decidir tallar el trànsit a la carretera C-17, a Ripoll, en direcció cap a Puigcerdà, encara que a l'hora de tancar aquesta edició, segons fonts de Trànsit, la situació s'havia normalitzat.

També ahir, un grup de persones convocades pels CDRs van tallar les vies del tren a Celrà, la qual cosa va obligar a aturar els trens a les estacions prèvies. Aquesta situació es va mantenir fins i tot quan els manifestants ja havien abandonat les vies, perquè hi van deixar obstacles que impedien la circulació ferroviària.

Al marge d'aquestes, ahir es van produir altres incidències en el trànsit viari i ferroviari a Catalunya a causa de les manifestacions de protesta contra la sentència del procés. Els fets més greus es van produir a Argentona, quan el conductor d'una furgoneta va voler evitar el bloqueig d'una carretera i va atropellar diverses persones. Un jove de 19 anys va quedar ferit amb possible trencament de genoll a causa de l'atropellament, en el qual va resultar ferida lleu una altra persona. L'incident es va produir en la concentració convocada pels CDRs que va tallar la carretera C-60, a l'altura de la localitat barcelonina d'Argentona.

Paral·lelament, les protestes també van incloure marxes lentes que van provocar retencions entre Alpicat i Mollerussa, així com talls a la C-16 a Berga i a la c-25 a Gurb. També hi va haver afectacions a la les línies ferroviàries, ja que el tren de Mitja Distància entre l'Hospitalet de Llobregat i Lleida i el Rodalies entre Martorell i Granollers van trobar obstacles en les vies.