18 de octubre de 2019
18.10.2019

"¡Toma, hijo de puta!": la reacció d'un mosso després de disparar bales de foam

La gravació que circula per les xarxes socials permet escolar perfectament com l'agent celebra el seu tret

18.10.2019 | 06:30
"¡Toma, hijo de puta!": la reacció d'un mosso després de disparar bales de foam

Després d'algunes polèmiques actuacions dels mossos durant els aldarulls arran de la sentència del procés com les ocorregudes a Tarragona i Barcelona, ara s'ha fet viral un nou vídeo en el qual es pot sentir la reacció d'un agent dels antidisturbis dels Mossos d'Esquadra després de disparar un projectil de foam contra un manifestant.
La gravació que circula per les xarxes socials permet escolar perfectament com l'agent celebra el seu tret amb un eufòric "Toma hijo de puta!". Després d'assabentar-se que està sent enregistrat per les càmeres i els avisos dels seus companys, l'agent demana perdó per la seva actuació i es disculpa en diverses ocasions.

Els Mossos analitzen les polèmiques actuacions de diverses unitatsEls Mossos d'Esquadra investiguen internament les actuacions de diverses unitats policials a Tarragona amb motiu dels aldarulls de dimarts i dimecres a la nit, segons fonts del cos. D'una banda, s'analitza el polèmic "Veniu, que som gent de pau!" que un mosso va proferir en to burlesc per la megafonia d'una furgoneta del cos, segons els vídeos difosos per alguns veïns. De l'altra, s'investiga l'impacte d'unes furgonetes de l'ARRO contra una barricada de contenidors a l'avinguda Marquès de Montoliu que va acabar amb almenys dos ferits. Per la seva banda, el col·lectiu d'advocats 'Juristes per la República' estudien emprendre accions legals pel que consideren "excessos policials", tant de Mossos com de policia espanyola.
Compartir a Twitter
Compartir a Facebook