El seguiment de la vaga convocada pel Sindicat d'Estudiants ha estat desigual aquest dimecres a secundària, segons les dades facilitades pel Departament d'Educació. Els serveis territorials amb una incidència més alta de vaga són els de les Terres de l'Ebre, on el 75,41% de l'alumnat ha secundat la convocatòria, seguida de les Comarques Centrals, amb un 39,40%, i del Vallès Occidental, amb el 31,15%. El Sindicat d'Estudiants ha convocat una aturada de les classes de 72 hores per protesta contra la sentència del Tribunal Suprem, mentre que el Sindicat d'Estudiants dels Països Catalans (SEPC) se suma a les aturades a partir de dijous.

Les dades del Departament d'Educació recullen la incidència de la vaga als cursos de tercer i quart d'ESO, de primer i segon de batxillerat i als cicles de formació professional de gran mitjà i de grau superior.

El seguiment dels alumnes dels serveis territorials de Girona ha estat del 13,62%, de Barcelona ciutat de l'11,62% i de Barcelona Comarques del 8,89%.

Als serveis territorials de Lleida, el seguiment ha estat del 29,67%, als del Baix Llobregat del 28,34%, als de Tarragona del 26,34%, i al del Maresme i el Vallès Oriental del 19,11%.