14 de octubre de 2019
14.10.2019
Procés

Músics per la Llibertat anuncien «un gran concert que donarà la volta al món» per respondre a la sentència

L'associació fixa l'actuació entre les 16 h i les 17 h a un lloc a prop de Barcelona pendent de concretar «per assegurar-ne la viabilitat»

14.10.2019 | 07:51
Concert de Músics per la Llibertat davant de la presó de Lledoners.

Músics per la Llibertat han anunciat "un gran concert que donarà la volta al món" com a resposta a la sentència del judici de l'1-O, prevista per aquest dilluns o dimarts. En un comunicat, el col·lectiu s'ha sumat a les mobilitzacions de Tsunami Democràtic i ha convocat una actuació, que serà entre les 16 hores i les 17 hores a un lloc a prop de Barcelona, que no han volgut concretar "degut a la situació actual" i "per assegurar-ne la viabilitat". Al comunicat, Músics per la Llibertat també demanen a la gent que s'inscrigui a un formulari, on se'ls convida a formar part del concert i es detalla si la persona registrada vol participar al cor, al grup orquestral professional o al d'instrumentistes amateur, mentre també es demana concretar quin és l'instrument que es portarà.

Encara que no han anunciat gaires detalls de l'actuació, sí que han revelat que tindrà una durada aproximada de 30 o 40 minuts i s'ha demanat als assistents que es descarreguin partitures de les cançons que es tocaran: la Santa Espina, l'Estaca, el Cant de la Senyera i els Segadors. A més, també demanen als participants que portin un faristol i provisions per menjar i beure.
Compartir a Twitter
Compartir a Facebook