12 de octubre de 2019
12.10.2019
Sentència 1-O

El cap dels Mossos envia una carta al cos: "Complirem les ordres de jutges i fiscals"

Sallent s'ha adreçat als agents abans de la sentència per demanar-los que facin confiança en les decisions de la cúpula ja que els propers dies "es publicarà molta informació interessada"

12.10.2019 | 12:12
Eduard Sallent, nou cap dels Mossos d'Esquadra.

El cap dels Mossos d'Esquadra, Eduard Sallent, ha enviat una carta al cos abans de la sentència del judici del procés i davant l'escenari de "mobilitzacions massives" de la ciutadania com a resposta. "Com sempre fem, aquests dies els mossos garantirem l'ordre públic, els drets de totes les persones i donarem compliment en tot moment a les ordres que ens puguin donar jutges i fiscals", ha recalcat Sallent en la missiva.

"Per fer-ho hem dissenyat un dispositiu per a tot Catalunya en què col·laborarà activament el Cuerpo Nacional de Policía i la Guardia Civil", ha precisat el cap dels Mossos d'Esquadra, que ha demanat als agents que facin confiança en les decisions de la cúpula ja que els propers dies "es publicarà molta informació interessada d'uns i altres sobre allò que fem i farem". En paral·lel, la carta anuncia que s'ha fet un plantejament progressiu en els horaris del cos que vol afectar el mínim la jornada: "La voluntat és afectar les vostres condicions de treball només quan sigui necessari i les unitats que calguin".

"Som conscients de l'esforç que hem de fer davant d'aquestes circumstàncies i us agraïm l'elevat compromís i professionalitat que hem pogut copsar en les trobades que hem mantingut amb vosaltres", s'insisteix en la missiva enviada per Sallent a tot el cos de Mossos d'Esquadra. "Us agraeixo l'esforç que heu fet fins ara i el que fareu els propers dies. Sé que ho farem bé i que complirem la nostra comesa", finalitza el cap dels Mossos, que el passat 3 de juny va assumir el càrrec en substitució de Miquel Esquius.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook