Els Mossos d'Esquadra van arrestar dimecres un home de 49 anys per presumptament deixar morir la seva parella a Viladecans (Barcelona) quan ella va patir una baixada de sucre, ha informat la policia catalana aquest dissabte en un comunicat.

Agents de la comissaria de Gavà (Barcelona) van detenir el sospitós per presumptes delictes d'homicidi i maltractaments, després de tres mesos d'investigació.

El detingut va passar dijous a disposició del jutjat d'instrucció 2 de Gavà i la jutgessa va ordenar el seu ingrés a la presó provisional. Els fets van passar la matinada del 18 de juny, quan els Mossos van rebre l'avís que una dona estava morta al seu domicili a Viladecans.

L'autòpsia va determinar que la víctima havia patit una hipoglucèmia, és a dir, una baixada de sucre en sang, i els investigadors van fer gestions policials davant d'indicis d'un possible delicte d'omissió del deure de socors.

Els agents van determinar que la parella sentimental de la víctima presumptament no va ajudar a la dona quan va patir la crisi i la va deixar morir.