Tres persones van resultar ferides lleus al correbous de Festa Major de Cardona. Segons van explicar fonts municipals, un dels ferits hauria patit una fractura al canell, mentre que els altres dos només tenien contusions. Tots tres van ser atesos, en un primer moment, a l'hospital de campanya i, posteriorment, se'ls va traslladar per precaució a l'Hospital de Sant Joan de Déu de Manresa.

Les primeres informacions apunten al fet que els lesionats haurien caigut mentre corrien davant de l'animal. Paral·lelament, a través de les xarxes socials, la Coordinadora per l'Abolició dels Correbous va denunciar «vulneracions» al reglament dels correbous, com seria el consum d'alcohol entre els corredors participants. A la tarda, Cardona va viure el correbous tradicional, amb la típica cargolera, i exhibició de toreig a la plaça dels bous.

Cal recordar que diumenge passat 19 persones van resultar ferides durant el tradicional correbous de Vidreres quan un toro va aconseguir escapar de la plaça de braus i va començar a envestir els espectadors. Finalment, l'animal va ser abatut a trets després que causés el pànic a les graderies de la plaça de braus.