Els Mossos d'Esquadra han obert una investigació per identificar i detenir a l'autor de l'homicidi d'un home ahir a la nit a la plaça Folch i Torres de Barcelona, en el transcurs d'una baralla que van protagonitzar en plena via pública.

Segons ha informat la Policia de la Generalitat, els fets es van produir cap a les 21 hores d'ahir a la nit, moment en què els Mossos van rebre un avís [de que] els dos homes s'estaven barallant en l'esmentada plaça del districte de Ciutat Vella.

Diverses dotacions policials es van traslladar fins al lloc dels fets, on van localitzar a un home greument ferit en el pit, segons sembla a causa d'una punyalada, mentre l'agressor havia emprès la fugida.

Una unitat del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM) va assistir a la víctima en l'esmentat lloc i la va traslladar a un hospital, on finalment va morir unes hores més tard.

La Divisió d'Investigació Criminal (DES.) de la Regió Policial Metropolitana de Barcelona s'ha fet càrrec de la investigació per aclarir les circumstàncies dels fets i detenir al responsable de l'agressió, que va ser presenciada per nombroses persones que es trobaven en aquells moments a la plaça.