Un jove va morir atropellat per un tren quan travessava la via fèrria amb uns patins en línia, per un pas no habilitat per a vianants prop de l'estació de Mollet del Vallès, segons van informar fonts policials.

L'atropellament mortal, que està sent investigat pels Mossos d'Esquadra, va ocórrer cap a les 10.45 hores d'ahir al matí a uns dos-cents metres de la sortida de l'estació de Mollet-Santa Rosa de Renfe i, encara que inicialment es va informar que el jove anava muntat en un patinet, al final s'ha comprovat que es tractava de patins en línia.

L'accident va obligar Renfe a tallar la circulació a les línies R-2 Nord, R-11 i R-8, cosa que ha originat retards a la xarxa de Rodalies, encara que per minimitzar-los s'estan encaminant els trens d'aquests serveis per l'R-3.

Poc abans de les 13 hores, la companyia ferroviària va restablir la circulació de trens en les línies afectades, una vegada la comitiva judicial va procedir a l'aixecament del cadàver de la víctima, que encara s'està intentant identificar.

El sinistre va ocórrer quan, en circumstàncies que encara s'estan intentat aclarir, un jove que anava en patins en línia tractava de creuar la via a l'altura del carrer Ronda d'Orient de Mollet, a uns 400 metres de l'estació, i ha estat atropellat per un tren de l'R-11 que cobria el trajecte entre Barcelona-Sants i Portbou.

Els Mossos d'Esquadra van obrir una investigació per aclarir les causes de l'atropellament i estan treballant per identificar la víctima, que podria ser menor, tot i que encara no s'ha pogut determinar la seva edat.