30 de juny de 2019
30.06.2019

Detingut un menor per intentar agredir sexualment una noia al Masnou

El jove està sota la tutela de la DGAIA i ja ha passat a disposició de la Fiscalia de Menors

30.06.2019 | 14:42

Els Mossos d'Esquadra han detingut aquest diumenge un menor acusat d'intentar agredir sexualment una noia al Masnou (Maresme) entre les cinc i les sis de la matinada. El departament de Treball, Afers Socials i Famílies ha confirmat a l'ACN que el jove està sota la tutela de la Direcció General d'Atenció a la Infància i l'Adolescència (DGAIA) i que presentarà una denúncia i es personaran contra el jove. La noia, també menor d'edat, ha denunciat tocaments i intent d'agressió sexual al carrer, i gràcies a la descripció que ha fet del jove a la policia, aquest ha pogut ser identificat. El noi ja ha passat a disposició de la Fiscalia de Menors.

Els acompanyants del detingut l'haurien frenat de continuar amb els tocaments, per això es tracta d'una temptativa d'agressió sexual.

El departament de Treball, Afers Socials i Famílies insta a la justícia a actuar "amb la màxima celeritat" per esclarir els fets i "amb tota la contundència" que correspongui. De la mateixa manera, condemna "rotundament" la presumpta agressió i posa al servei de la víctima tots els seus serveis de suport.

El fet arriba un dia després que els Mossos detinguessin dos menors tutelats a Canet de Mar, també al Maresme, acusats d'agredir sexualment una dona de matinada.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook