El cadàver que presumptament pertany a la dona que va desaparèixer a Terrassa l'agost del 2018 va ser trobat pels investigadors «sota elements de construcció» al domicili de la seva exparella, un home que va ser detingut pels Mossos i que va confessar el crim. Així ho va informar en un comunicat el Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC), que va detallar que «no hi havia antecedents judicials de violència entre la parella» i que el Jutjat de Violència sobre la Dona de Terrassa té oberta una causa contra el sospitós per presumptament matar la seva dona, Mònica Borràs, de 49 anys.

Els forenses van acabar ahir d'exhumar el cadàver enterrat al jardí de la casa de Mònica Borràs i el van traslladar per practicar-li l'autòpsia. Dos forenses especialitzats en el tractament d'ossos es van encarregar de desenterrar les restes mortals trobades al jardí i de protegir-les perquè estiguessin en condicions per practicar l'autòpsia posteriorment.

La comitiva judicial va extreure el cos enterrat de l'habitatge i va ser traslladat en un cotxe fúnebre a les dependències mèdiques, on els forenses tenen previst practicar-li l'autòpsia.

Les proves forenses seran claus per determinar si el cadàver trobat al jardí de la casa de Terrassa és el de Mònica Borràs, encara que tots els indicis apunten que així és, i determinar les causes de la mort.