Els Mossos d'Esquadra investiguen la mort per arma blanca d'una noia que ha estat trobada morta a casa seva a Mataró i intenten localitzar el germà de la menor, en un cas en el qual totes les hipòtesis estan obertes.

Segons van informar fonts pròximes al cas, el cadàver de la noia va ser localitzat poc després de les 22.00 hores de diumenge a la nit en un pis d'aquesta població costanera, després que la mare, que segons alguns veïns era fora del país, alertés uns amics perquè feia dies que no podia contactar amb els seus fills.

Els Mossos d'Esquadra han obert una investigació per intentar determinar les circumstàncies sobre la mort de la menor, ja que de moment no es descarta cap hipòtesi, segons les fonts.

La mare no hi podia contactar

Després que la mare, d'origen rus, truqués als amics, aquests van acudir al pis de la família i, després d'aconseguir accedir-hi, van localitzar el cadàver de la noia, amb una ferida per arma blanca.

La titular del jutjat d'instrucció número 3 de Mataró va acudir amb una comitiva judicial al domicili, acompanyada per una lletrada de l'administració, el fiscal i el forense, per procedir a l'aixecament del cadàver, segons ha informat el Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC).

La jutgessa ha ordenat el secret del cas, i està pendent del resultat de l'autòpsia per determinar la causa exacta de la mort. En el marc de la investigació oberta per determinar les circumstàncies d'aquest succés, els Mossos d'Esquadra han pres declaració a diversos veïns i estan intentant localitzar el germà de la víctima, també menor d'edat, segons les fonts.