L'expresident de la Generalitat Carles Puigdemont i l'exconseller Toni Comín, eurodiputats electes de JxCat en les passades eleccions europees, van accedir ahir al Parlament Europeu, acompanyats per l'eurodiputat sortint del PDeCAT, Ramon Tremosa, qui els va convidar a la institució.

En aquesta ocasió, Puigdemont i Comín van poder accedir al Parlament Europeu sense problemes en qualitat de convidats de l'eurodiputat Ramon Tremosa, tal com van informar des de l'equip del polític de PDeCAT.

L'entorn de l'expresident també va mostrar a través de Twitter diverses fotografies de la visita, en què es veu Puigdemont i Comín en una de les cafeteries de la institució acompanyats d'altres persones, entre ells l'eurodiputat eslovè Ivo Vajgl, president d'una plataforma de suport a l'independentisme català.

Paral·lelament, els diputats de JxCat, ERC, comuns i la CUP al Parlament van enviar una carta al president de l'Eurocambra, Antonio Tajani, i als seus vicepresidents per protestar per la negativa de la institució a deixar entrar els eurodiputats electes Carles Puigdemont i Toni Comín.