Un fals avís de bomba va obligar un avió de Vueling París-Eivissa a aterrar d'emergència a l'aeroport Josep Tarradellas-El Prat de Barcelona sobre les 14 hores d'ahir, sense cap afectació als passatgers, que van ser traslladats a un altre avió, i l'aeròdrom no va patir alteracions en la seva operativa habitual.

Segons va informar Aena a través del seu compte de Twitter, les Forces de Seguretat de l'Estat han desestimat l'amenaça d'explosiu en el vol de Vueling VLG 2847, que ha sortit de l'aeroport Charles de Gaulle, a París, a les 12.35 hores i que tenia previst aterrar a Eivissa a les 14.45 hores.

Fonts de Vueling consultades per Europa Press van explicar que, quan l'avió ja estava volant, van rebre l'avís de l'aeròdrom francès que s'havia rebut una alerta de bomba en aquest vol, per la qual cosa el comandant va aplicar el procediment de seguretat i va aterrar d'emergència a l'aeroport barceloní.

Desembarcats del vol

Els passatgers van ser desembarcats del vol i sobre les 16 hores van poder viatjar a la seva destinació final a bord d'un altre avió.

En aquesta línia, segons van informar a Europa Press fonts de la Guàrdia Civil, diversos agents del cos policial es van desplegar a la zona d'aterratge i van desallotjar els passatgers, mentre que unes unitats de detecció i desactivació d'explosius de l'Institut Armat van fer comprovacions a tota l'aeronau, i després de l'anàlisi van confirmar finalment que era una falsa alerta.