Un home va morir tirotejat ahir al migdia al carrer Comte d'Urgell de Barcelona, al districte de l'Eixample, en un crim en què una de les principals hipòtesis és que es tractaria d'una venjança relacionada amb el tràfic de drogues. Segons van informar fonts pròximes al cas, l'home hauria rebut diversos impactes de bala, almenys cinc, que li haurien causat la mort. El crim va ocórrer en un pis situat en el número 125 del carrer Comte d'Urgell de Barcelona.

Segons van informar els Mossos d'Esquadra, cap a les 14.05 hores una persona va alertar al telèfon d'emergències 112 que hi havia un home mort amb signes de violència a l'interior d'un domicili de Barcelona.

Diverses dotacions dels Mossos d'Esquadra i del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM) es van dirigir cap a l'habitatge, on van localitzar el cos sense vida de l'home.

Ferit greu a Badalona

Un home va resultar ferit greu ahir al matí a primera hora en un tiroteig al barri de Sant Roc de Badalona. Els fets van tenir lloc a l'avinguda Maresme de la localitat. Els Mossos d'Esquadra van rebre l'avís per part de diversos testimonis.