La Fiscalia va demanar penes de 24 i 25 anys de presó, més deu anys més de llibertat vigilada, per a Rosa Peral i Alberto López, els dos guàrdies urbans de Barcelona acusats d'assassinar al maig del 2017 un company del cos, en un triangle amorós.

En el seu escrit de qualificació, presentat davant el jutjat d'instrucció número 8 de Vilanova i la Geltrú, el ministeri públic acusa d'un delicte d'assassinat la parella de guàrdies urbans processats -en el cas de Rosa Peral amb l'agreujant de parentiu-, que seran jutjats per un tribunal popular. El ministeri públic sol·licita també que els processats, de manera conjunta i solidària, indemnitzin amb un total de 785.000 euros el fill, el pare, els germans i l'excompanya sentimental de la víctima, el cadàver carbonitzat de la qual va ser trobat al maig del 2017 en una pista forestal de l'àrea del pantà de Foix.

Es van posar d'acord

Segons manté el ministeri públic en el seu escrit de conclusions, els dos processats, que aleshores eren amants, es van posar d'acord per assassinar, la matinada del 2 de maig del 2017, la parella de Rosa Peral al domicili de Vilanova i la Geltrú que aquesta compartia amb la víctima, i incriminar en el crim l'exespòs d'ella. La parella d'acusats van iniciar una relació sentimental ja el 2012.