Els Mossos d'Esquadra van detenir un home de 32 anys i nacionalitat marroquina per violar una dona a les rodalies de l'avinguda Drassanes de Barcelona, davant del Museu Marítim, durant la matinada de divendres. Com a conseqüència de l'agressió, la víctima, de 37 anys, tenia part de l'orella arrencada, el llavi i un braç trencat i altres lesions al cap que van provocar que fos ingressada.

La policia va iniciar la investigació per identificar el sospitós i ahir al matí una patrulla de la Guàrdia Urbana va localitzar un home que s'hi assemblava. Agents dels Mossos que investiguen el cas van realitzar les diligències oportunes per identificar i comprovar els possibles indicis que relacionen el sospitós amb l'agressió. Després de realitzar les pertinents comprovacions, la policia va poder procedir a la seva detenció.

La dona va ser localitzada pels serveis de neteja de Barcelona, que van alertar la Guàrdia Urbana. Després d'avisar el Servei d'Emergències Mèdic, la víctima va ser traslladada amb lesions al cap i al coll a l'hospital Clínic de Barcelona. Després, els Mossos es van fer càrrec de la investigació, fet pel qual es van traslladar fins a l'entrada del Museu Marítim de Barcelona per recollir possibles indicis de l'agressió a la zona, com mostres de sang.