Un home va quedar ferit greu en rebre diversos trets al mig del carrer al districte de Sant Andreu de Barcelona, un succés davant el qual els Mossos d'Esquadra han obert una investigació per aclarir les circumstàncies d'aquest atac i per identificar i detenir el seu autor o autors. Segons van informar fonts de la investigació, l'atac amb arma de foc es va produir cap a les onze del matí d'ahir, en una plaça situada entre els carrers Cervera i Virgili del districte barceloní de Sant Andreu.

Alguns veïns de la plaça en la qual van tenir lloc aquests fets van explicar que van sentir dos trets i després van trobar la víctima estirada a terra envoltada d'un bassal de sang.

El Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM) va atendre al lloc dels fets l'home ferit, que presentava dos impactes de bala al cos, i el va evacuar en estat greu fins a un hospital barceloní.

Paral·lelament, els Mossos d'Esquadra han obert una investigació per intentar aclarir les circumstàncies d'aquest atac amb arma de foc, en un cas en el qual, de moment, totes les hipòtesis estan obertes.