Onze menors van ser detinguts la setmana passada a Tarragona com a presumptes autors d'agressió i abús sexual sobre una altra menor, segons van confirmar els Mossos d'Esquadra. Els fets van tenir lloc el 19 de març i les detencions el 28.

Tant els detinguts com la víctima serien menors estrangers no acompanyats, segons publica el mitjà digital tarragoní Porta enrere, en un extrem sobre el qual la policia no informa.

A deu dels onze dels detinguts se'ls atribueixen delictes d'abús sexual. La detenció sobre aquests va quedar sense efecte. A l'onzè se li atribueix delicte d'agressió sexual. Aquest menor va passar a mans de la Fiscalia.

Segons el mitjà tarragoní, els detinguts són joves tutelats que resideixen al centre d'acollida de la Mercè de Tarragona. També explica que s'haurien aprofitat de la menor quan es trobava sota els efectes de l'alcohol i les drogues al parc de l'Amfiteatre. Les detencions haurien tingut lloc després de la denúncia de la víctima.La Fiscalia de Menors i un jutjat d'instrucció de Tarragona investiguen un menor i un major d'edat, respectivament, pel presumpte cas d'abús sexual a una menor tutelada al parc de l'Amfiteatre de Tarragona, el 19 de març. Dijous passat els Mossos els van detenir -al menor per agressió sexual i al major per abusos sexuals- i tots dos van quedar en llibertat després de declarar davant d'aquests òrgans judicials. Segons han confirmat a l'ACN fonts judicials, mantenen la condició d'investigats per abús sexual a una menor d'edat. D'altra banda, els Mossos també van arrestar deu menors tutelats més per suposat abús sexual, però la policia va deixar la seva detenció sense efecte després de portar-los a comissaria.