24 de març de 2019
24.03.2019

L'antifeixisme protesta al centre de Barcelona per «aturar Vox» i el racisme

?Personalitats del món polític, sindical i civil surten al carrer per defensar la diversitat de la societat i reclamar un «front antifeixista»

24.03.2019 | 06:30
L'antifeixisme protesta al centre de Barcelona per «aturar Vox» i el racisme

La manifestació amb el lema «Stop Vox» i contra el racisme va recórrer ahir de la tarda el passeig de Gràcia de Barcelona amb la participació de representants de diverses entitats, sindicats com UGT i CCOO i de forces polítiques com JxCat, ERC, comuns o CUP. La concentració, que va arrencar a l'encreuament de passeig de Gràcia amb Diagonal i que baixarà fins a la Gran Via, està convocada per la plataforma Unitat contra el feixisme i el racisme, que aglutina unes 650 entitats de diversa índole. La diputada de la CUP Natàlia Sánchez va avisar a Vox i al seu líder, Santiago Abascal, que els antifeixistes seran «el seu pitjor malson».

El conseller de Treball, Afers Socials i Famílies, Chakir el Homrani, va apostar ahir durant la manifestació contrària a Vox a Barcelona per valorar el que «aporta la diversitat» a la societat. En declaracions als periodistes a l'inici de la marxa, va afirmar: «Com a societat no volem deixar cap espai als elements racistes i als elements xenòfobs».

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook