Una dona ha mort i tres persones més han resultat ferides lleus en un accident entre tres camions i dos cotxes que ha tingut lloc aquest divendres a Alcarràs (Segrià), segons ha informat el Servei Català de Trànsit (SCT). Els serveis d'emergència han rebut l'avís del sinistre poc abans de les quatre de la tarda.

El xoc ha tingut lloc a la carretera A-2 al seu pas per aquest municipi, i la via s'ha hagut de tallar en direcció Soses. Per vehicular el trànsit els Mossos d'Esquadra han fet desviaments per dins la població. Cinc dotacions dels Mossos, cinc dels Bombers, dos helicòpters medicalitzats i dues ambulàncies del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM) han actuat al lloc dels fets.

En concret, l'accident ha tingut lloc al quilòmetre 450 de l'A-2 en direcció Soses. La col·lisió ha estat per encalç i s'hi han vist implicats una grua, dos camions i dos turismes. Com a conseqüència de la topada, ha mort la conductora d'un dels turismes.

Els altres tres afectats han sofert lesions lleus i han estat donats d'alta in situ.Segons ha explicat l'SCT, la grua carregava un vehicle avariat quan se li ha trencat el ganxo de remolc. El cotxe ha anat a parar al mig de la via i un camió ha hagut de frenar per no topar-hi.

La dona que ha mort conduïa un turisme que anava al darrere d'aquest camió, i també ha frenat. Un altre camió al darrere d'aquest turisme, però, no ha estat a temps de frenar, i ha encalçat el cotxe, que de retruc s'ha encastat amb la part del darrere del primer camió.