Juan Carlos Quer, el pare de la jove assassinada el cadàver de la qual es va trobar el 2018 després de més d'un any desapareguda, Diana Quer, ha presentat avui al Congrés 3.200.000 firmes contra la derogació de la presó permanent revisable, una pena segons la seva opinió "necessària" que garanteix "protecció".

Així ho ha manifestat Juan Carlos Quer enfront dels mitjans de comunicació abans de lliurar a Ana Pastor, presidenta del Congrés dels Diputats, els més de tres milions de signatures, de les quals 2,8 van ser recollides a través de la plataforma change. org i 400.000 de forma física.

Quer va iniciar la petició en change.org fa poc més d'un any, tan sols uns dies després que el cos de la seva filla Diana fos trobat.

El pare de la jove ha anunciat també que sol·licitarà una reunió amb els líders dels partits polítics amb representació parlamentària perquè ara, abans de les eleccions generals del 28 d'abril, "testimoniïn a la societat quina és la seva posició de veritat i legislin d'acord amb aquesta legítima petició dels ciutadans".

Quer ha defensat que, davant crims com els que es van cometre contra la seva filla o contra la jove professora zamorana de 26 anys Laura Luelmo, assassinada al desembre, "educar i només educar no és suficient", i "el compliment íntegre de les condemnes que defensen les forces progressistes no és garantia de reinserció".