Les seus de Cs i del PP a Barcelona van aparèixer amb pintades de color lila i el missatge «Pels nostres cossos no passareu», signades per Arran, el grup juvenil anticapitalista vinculat a la CUP. Fonts de Cs van explicar que, cap a la una de la matinada, un grup d'encaputxats va atacar les instal·lacions del carrer Balmes i, a més d'abocar-hi pintura, van trencar els vidres d'accés a la seu, fet pel qual preveuen presentar una denúncia. En el cas del PP, van llançar pintura contra la persiana de la seu del carrer Urgell i van deixar el mateix missatge que a la seu de Cs, també signat per Arran.

Arran va reivindicar les pintades i les destrosses i va explicar que ha posat «en el punt de mira» aquests partits pel seu «masclisme i racisme».

El grup va justificar les seves accions amb l'argument que es tracta de «reivindicar el nostre dret com a dones sobre el nostre propi cos» davant l'«amenaça que suposen aquests partits» en temes com l'«avortament lliure» o els «ventres de lloguer».

Davant d'aquesta «ofensiva» i el «possible pacte» de PP i Cs amb Vox, va assenyalar Arran en un comunicat, «les dones fem nostra la màxima antifeixista del 'No passaran' i convertirem els nostres cossos en un camp de batalla contra el masclisme i el racisme d'aquests partits».

El president de Cs, Albert Rivera, va plantejar que es retirin a la CUP els fons públics que rep de l'Estat per cometre «atemptats i atacs» contra altres forces, referint-se a l'agressió que van patir la seva seu i la del PPC a Barcelona. Rivera va assegurar que «no té cap sentit» que un grup parlamentari es dediqui a atemptar contra les seus d'altres formacions, insistint que no es pot donar diners als que «utilitzen la violència».

Paral·lelamnent, el líder del PP, Pablo Casado, va sol·licitar la il·legalització d'Arran, ja que, segons va explicar, els atacs que està duent a terme a Catalunya són actes de «kale borroka». Casado va qualificar d'«absolutament inadmissible» l'atac a la seu del partit.