14 de març de 2019
14.03.2019

Torra manté els llaços grocs i al·lega "dificultat legal" per acatar la JEC

A la façana del Palau de la Generalitat segueix penjant, de fet, la pancarta amb el lema "Llibertat presos polítics i exiliats"

14.03.2019 | 06:30
Torra manté els llaços grocs i al·lega "dificultat legal" per acatar la JEC

El president català, Quim Torra, ha enviat aquest dimecres a la Junta Electoral Central (JEC) un escrit en el qual al·lega la "dificultat legal de complir" el requeriment de retirar banderes estelades i llaços grocs dels edificis públics de la Generalitat.

L'escrit ha estat enviat poc abans que vencés el termini màxim de 48 hores donat per la JEC al president de la Generalitat perquè ordenés la retirada de les estelades i llaços grocs.

A la façana del Palau de la Generalitat segueix penjant, de fet, la pancarta amb el lema "Llibertat presos polítics i exiliats", en català i anglès, al costat d'un llaç groc.

En el seu recurs, Torra acusa la JEC d'incórrer en una "absència d'imparcialitat", ja que en prohibir aquests símbols a favor dels líders independentistes encausats per l'1-O està "reconeixent uns ideals de partits que concorren a les eleccions" i que estan en contra.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook