Un gos d'una raça potencialment perillosa, que anava sense lligar, sense morrió i sense cap llicència municipal, va atacar diumenge passat un menor que jugava en un parc infantil de Barcelona, a qui va causar ferides lleus, per la qual cosa el menor que el portava va ser multat i imputat per imprudència.

Segons va avançar Ser-Barcelona i van confirmar a Efe fonts municipals, el gos va atacar un menor diumenge passat a la tarda en un parc infantil situat a l'altura del número 90 del carrer Pedraforca, al barri de Ciutat Meridiana de la capital catalana.

Atès pel SEM

El nen va ser atès pel Servei d'Emergències Mèdiques (SEM) per les lesions sofertes per l'atac del ca, si bé el seu estat és lleu. A requeriment de la mare de la víctima, la Guàrdia Urbana es va presentar al lloc i va comprovar que el gos que havia mossegat el nen el portava un altre menor i a més no portava morrió i anava sense lligar, cosa que està prohibida; tot això, en casos d'animals potencialment perillosos.

Els agents policials es van posar en contacte amb el menor que portava el gos i van constatar també que no tenia assegurança de responsabilitat civil, ni llicència municipal, ni microxip, ni estava inscrit en el registre municipal, per la qual cosa el seu portador ha estat multat en virtut de l'ordenança municipal de tinença d'animals de companyia i està sent investigat per un delicte d'imprudència lleu.