L'exdelegat del Govern espanyol a Catalunya Enric Millo i Òmnium es van enganxar dimecres al vespre a Twitter per les paraules del president de l'entitat cultural, Jordi Cuixart, el 20 de setembre de 2017 davant la seu d'Economia. Millo apunta que ell «no diu mentides», i que Cuixart no va facilitar la sortida de la comitiva judicial. L'exdelegat va adjuntar un vídeo de dos segons en què el dirigent empresonat diu: «Marxaran d'aquí quan nosaltres vulguem». A això, Òmnium va replicar que el vídeo complet (45 segons) demostra que Cuixart sí que va treballar per facilitar la sortida de la comitiva judicial.

El futbolista del FC Barcelona Gerard Piqué es va afegir a la discussió acusant de mentider i manipulador l'exdelegat del Govern a Catalunya Enric Millo, qui va testificar, en el judici sobre el procés independentista, que Catalunya va viure un clima de violència des que es va convocar el referèndum de l'1 d'octubre.

Des del seu compte oficial de Twitter, Piqué va respondre el tuit de Millo en què hi publicava els 2 segons de vídeo de Cuixart: «Per al nostre coneixement, Enric Millo, tu sí que menteixes i manipules els vídeos», va sentenciar el defensa del Barça en el seu tuit, en el qual hi va adjuntar a continuació el vídeo complert de la declaració de Cuixart en què es demostra que el líder d'Òmnium ordenava facilitar la sortida de la comitiva.

Millo, posteriorment, va respondre aquest missatge de Piqué demanant-li que no el difamés: «No difamis el meu nom home, que jo no t'he insultat». També l'alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, va afegir-se a les crítiques contra Millo, acusant-lo de difamar amb el seu tuit.