La senadora i diputada al Parlament Lorena Roldán substituirà Inés Arrimadas al capdavant de Cs una vegada l'encara líder del partit taronja deixi la cambra catalana. Roldán ha estat de les primeres en mostrar el seu suport a Arrimadas via Twitter, després que aquesta hagi confirmat la seva voluntat a ser cap de llista a les eleccions del 28-A per Barcelona. "Molta sort en aquesta nova etapa. La teva valentia, fermesa i determinació en defensa de la llibertat a Catalunya ens continuarà acompanyant allà on siguis. Serà un honor que siguis la veu de milions de catalans al Congrés", ha piulat.

- La líder de Cs a Catalunya, Inés Arrimadas, ha anunciat aquest dissabte el seu salt a la política espanyola i es presentarà a les primàries per ser cap de llista del partit taronja per Barcelona el 28-A. "Ha arribat el moment de treure Sánchez de la Moncloa. Hem deixaré la pell perquè Albert Rivera sigui el pròxim president del govern espanyol", ha exclamat.

El líder de la formació ha celebrat que "la dona més preparada i valenta" de la política espanyola sigui al seu costat en la pròxima campanya: "Això vol dir que anem a per totes i que volem governar Espanya. El 28-A hem d'omplir les urnes de vots taronges enviant Sánchez a l'oposició".