Una quinzena més d'exalumnes del Col·legi Claret diuen haver patit abusos en el marc de l'escola, segons Betevé. Són alumnes que s'haurien posat en contacte amb Pau Bosch, que també havia cursat estudis en aquesta escola i que va ser el primer que va destapar presumptes abusos al centre. Alguns dels testimonis parlen d'abusos que hauria perpetrat el mateix religiós del qual Bosch hauria estat víctima, el pare Francesc Figueres, però altres introdueixen un nou element al relat, ja que els abusos els hauria protagonitzat un exgconserge de l'escola. Algunes de les presumptes víctimes lamenten que l'escola era conscient del que passava.

Per altra banda, Miguel Hurtado, la primera víctima que va fer públics els abusos sexuals comesos presumptament pel monjo de Montserrat Andreu Soler, va demanar durant una protesta al Vaticà la dimissió per «encobridor» de l'abat de Montserrat, Josep Maria Soler, en un acte paral·lel a la cimera antipederàstia que se celebra des d'aquest dijous fins diumenge i que reuneix 190 participants, entre ells, 114 presidents de conferències episcopals d'arreu del món.

«He donat un ultimàtum a l'abat. Té 72 hores per dimitir i si no ho fa presentaré una queixa formal davant del Vaticà per demanar l'obertura d'una investigació apostòlica: que siguin els seus superiors els qui l'acomiadin», va explicar en declaracions a Europa Press. Hurtado va qualificar de «preocupant» que l'abat de Montserrat, Josep Maria Soler, continuï en el seu càrrec. «És un cas d'encobriment en què hi ha moltíssimes proves. Hi ha documents, informes, e-mails i converses que vaig tenir amb ell amb càmera oculta», va destacar.