Tres persones van ser detingudes i 37 més ateses pel Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM) en diversos incidents que es van produir a Catalunya durant els talls de carreteres i carrers emmarcats en la jornada de vaga, segons va informar el Departament d'Interior de la Generalitat. Dels tres detinguts, un ho va ser a Barcelona per donar un cop de puny a un agent dels mossos, un altre per llançar objectes als efectius de la policia a Gurb (Osona) i una altra persona va ser detinguda a Tarragona quan intentava tallar l'autopista AP-7.

Durant tot el dia i sobretot al llarg de les primeres hores, grups d'activistes, molts dels quals pertanyents als CDRs, van dur a terme desenes de talls de trànsit a carreteres amb motiu de la vaga general.

La carretera C-16 va estar aproximadament cinc hores tancada al trànsit ahir entre les 8 del matí i la 1 del migdia, al seu pas per Berga (Berguedà), després que unes 200 persones la tallessin i cremessin pneumàtics a l'accés sud, que van provocar una densa fumera visible a quilòmetres. Mentre va durar aquest tall de trànsit, els automòbils es van desviar per l'interior de Berga, una ciutat en la qual la majoria dels establiments comercials es van adherir a la jornada de vaga general.

Cap a dos quarts de 5 de la tarda es va tallar l'AP-7 a l'alçada de l'Ampolla, a Tarragona, i ho va estar fins a tres quarts de 5, quan es va reobrir el trànsit. En aquest cas, els manifestants dels CDRs van tallar l'autopista en els dos sentits de la marxa.

A les 2 de la tarda, el Departament d'Interior va informar que les carreteres que llavors encara estaven tallades al trànsit a causa de les protestes eren l'N-152a i l'N-154 a Puigcerdà (Cerdanya), la C-58 a Terrassa (sentit nord), l'autopista AP-7 a Tarragona i la carretera N-II a Mataró, en sentit nord. A banda d'aquestes i de les gironines, durant el matí també es van produir incidències a les carreteres C-35 a Santa Maria Palautordera (Barcelona), l'N-240 a Tarragona, la C-16 a Berga (Barcelona), l'N-154 en aquest mateix municipi, la C-17 a l'altura de Parets del Vallès en sentit nord i a Gurb, l'N-260 a la Seu d'Urgell, la C-233 a les Borges Blanques, l'N-260 a Lles i a la Pobla de Segur, la C-242 a la Granadella i l'N-340 a Camarles.