La bonança meteorològica prevista per dissabte i diumenge, al costat de la qualitat de la neu després de les recents precipitacions, augura un dels millors caps de setmana de la temporada per a les estacions d'esquí del Pirineu de Catalunya, Andorra i sud de França.

Baqueira Beret es manté per sobre dels dos metres de gruix en totes les seves cotes, però la situació és idònia en la resta d'instal·lacions catalanes.

Així, Espot, que ha estat tancada durant dies per un problema tècnic al telecadira que dóna accés a la cota 2000, reobre amb la posada en marxa d'accessos alternatius en màquines trepitjaneu i vehicles per carretera.

Allà els gruixos arriben als 185 centímetres, situació similar a la de Boí Taüll amb 160 en les seves cotes altes, igual que Portainé, mentre que Tavascan presumeix de 220 i Port del Comte arriba als 110.

A Girona, la Molina es mou entre mig i un metre, Masella arriba als 135 centímetres amb la seva proposta d'esquí nocturn els dijous i dissabtes i Vallter 2000 i Vall de Núria compten amb 65 i 60 centímetres respectivament.

Al sud de França, la situació és ideal també el cap de setmana amb Angles com una de les estacions destacades amb gruixos d'entre 120 i 170 centímetres de neu pols, tots els seus remuntadors oberts i 44 de 45 pistes disponibles.

Una altra instal·lació com és el cas de Piau Engaly arriba als 250 centímetres amb tot el seu domini i remuntadors disponibles a disposició del públic.

Aquest mateix cartell de 100% el penja a Andorra el cap de setmana Grandvalira amb una oferta de 210 quilòmetres de pistes i cotes que van dels 70 als 165 centímetres.