El menor de 17 anys detingut i identificat com a presumpte autor de sis agressions sexuals a Barcelona (al districte d'Horta i al barri del Poble-sec del districte de Sants) actuava amenaçant les víctimes, «amb molta violència» i amagant-se la cara.

Ho va explicar en roda de premsa el cap de la Divisió d'Investigació Criminal de Barcelona, l'inspector dels Mossos d'Esquadra Pere Pau Guillén, que també va confirmar que el sospitós «efectivament és un menor no-acompanyat» (MENA).

Les agressions sexuals van passar entre finals d'octubre i principis de desembre: entre la primera i la segona violació (a la zona dels jardins del passeig de Montjuïc) va passar un mes, però les cinc següents van tenir lloc amb 11 dies de diferència, ha detallat.

Presumptament assaltava dones de mitjana i avançada edat que trobava soles al carrer en franges horàries de matí, tarda i nit, i actuava en zones sense càmeres de seguretat, la qual cosa ha dificultat trobar imatges dels casos. Els Mossos d'Esquadra el van detenir el 7 de desembre com a presumpte autor de tres agressions sexuals a Horta.