Els Mossos d'Esquadra van detenir un home per la seva presumpta relació amb una dona trobada de matinada en estat greu en un pati interior d'un edifici del carrer Aurora, al barri del Raval de Barcelona. Per ara es desconeix si l'arrestat va agredir l'afectada, que va patir un traumatisme cranioencefàlic a causa d'un fort cop al cap, i s'investiga si la va llençar d'altabaix d'un pis. Gràcies a diversos indicis i testimonis dels fets, la policia va arrestar l'home en un dels pisos de l'edifici.

La dona, que és de nacionalitat xinesa, va ser evacuada a l'Hospital del Mar, on es troba ingressada en estat greu en patir politraumatismes, en una de les dues ambulàncies del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM) que es van desplaçar fins al lloc dels fets al barri del Raval.

De moment es desconeix la relació que l'acusat tenia amb la víctima, però els Mossos treballen amb la hipòtesi que fos un home que requerís els serveis d'una prostituta. Els Mossos, que van confirmar l'agressió, investiguen si la caiguda de la dona pel celobert podria haver estat causada per l'home.