Els Mossos d'Esquadra han detingut a Reus dos joves de 19 anys acusats de robar amb intimidació un home de mobilitat reduïdaque, després de ser assaltat, va morir a l'hospital. L'home anava amb crosses acompanyat d'una veïna quan va ser abordat pels joves, que li van sostraure el telèfon mòbil i unes monedes. Després de denunciar els fets, la víctima va patir una aturada cardiorespiratòria, va ingressar a l'hospital i, el 2 de gener, va morir.

Els mossos van poder identificar dos dels presumptes autors i en van poder relacionar un amb un altre robatori amb violència el 22 de desembre en una botiga de Reus. El detingut va entrar en una botiga juntament amb dos joves més i van sostraure un perfum. L'encarregat de seguretat ho va intentar evitar però els joves el van amenaçar amb una navalla i van fugir. La investigació policial va permetre identificar els autors.

Finalment, dijous els mossos van detenir un dels dos presumptes autors del robatori amb intimidació al barri Carrilet. L'endemà es va localitzar i detenir el segon jove.

Durant la custòdia policial, els mossos van tancar una tercera investigació sobre un robatori amb força del 21 de desembre.

Els dos nois, que acumulen 6 i 16 antecedents policials, van passar divendres a disposició judicial.