11 de gener de 2019
11.01.2019

Josep Rull va obtenir un permís penitenciari per visitar un fill a l'hospital

El jutge va recordar a Serveis Penitenciaris que pot concedir permisos extraordinaris d'urgència

11.01.2019 | 10:16
Josep Rull va obtenir un permís penitenciari per visitar un fill a l'hospital

L'exconseller Josep Rull, en presó preventiva a la presó de Lledoners (Bages), va obtenir dissabte passat 5 de gener un permís extraordinari d'urgència per visitar el seu fill petit a l'hospital, segons han informat fonts dels serveis penitenciaris de la Generalitat.

Rull va ser traslladat sota custòdia policial a l'Hospital Sant Joan de Déu de Manresa per visitar el seu fill, que la vigília de Reis, i durant un vis a vis familiar, va caure i va patir una forta commoció al cap, cosa que li va produir una pèrdua de coneixement.

Els serveis mèdics van haver d'evacuar-lo d'urgència i en ambulància fins a l'Hospital Sant Joan de Déu de Manresa, on va passar unes hores desorientat, sense reconèixer els seus familiars, encara que, finalment, els facultatius li van donar l'alta i va poder passar la nit de Reis a casa.

Consultat pels serveis penitenciaris, el jutjat de guàrdia de Manresa ha recordat que el reglament penitenciari preveu la concessió de permisos extraordinaris d'urgència per part de l'administració competent.

L'article 161.4 d'aquest reglament penitenciari faculta el director general a autoritzar un permís extraordinari per a casos d'urgència.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook