Els Mossos d'Esquadra van detenir ahir un jove de 21 anys, de nacionalitat andorrana i veí d'Andorra, per la seva presumpta participació en l'agressió sexual a una jove en un local d'oci de la Seu d'Urgell la nit del 24 de desembre.

Segons va informar ahir la policia catalana a Efe, la detenció va tenir lloc a les 20 hores i està previst que l'arrestat passi avui a disposició dels jutjats de la Seu d'Urgell.

El passat 28 de desembre els Mossos també van detenir un altre jove que, després de prestar declaració davant la jutge, va quedar en llibertat amb càrrecs.

També el passat dia 2 la titular del Jutjat d'Instrucció 1 de la Seu d'Urgell va deixar en llibertat un altre jove detingut per aquesta presumpta agressió sexual.

La investigació continua oberta i no es descarten noves detencions ja que, segons va publicar el Col·lectiu Feminista de la Seu d'Urgell, en l'agressió podrien haver participat fins a sis joves.

El passat 4 de gener els Mossos d'Esquadra van detenir l'autor d'una agressió sexual que va tenir lloc a finals d'any a Berga. Segons va informar la policia, es tracta d'un home de 36 anys i veí de la comarca.