Quatre persones van quedar ferides de diversa consideració, una d'elles greu, quan el tramvia en el qual viatjaven no va frenar a temps en arribar al final de la Línia T4 del Trambesòs, a l'estació de Sant Adrià de Besòs i va xocar contra el límit on acaba la via. El tramvia va descarrilar i va acabar encastat contra una biga de la catenària, mentre la conductora va quedar atrapada dins de la cabina i va haver de ser rescatada pels Bombers de la Generalitat

Després de ser alliberada d'entre els ferros que la immobilitzaven, la conductora va ser traslladada en estat greu a l'Hospital de la Vall d'Hebron de Barcelona. Fonts d'aquest centre hospitalari van informar que l'estat de la conductora havia passat a «menys greu» després de ser atesa dels diversos politraumatismes que va patir en l'accident.

L'empresa TRAM va iniciar la investigació per determinar les causes del sinistre, que es va produir cap a tres quarts de nou del matí a l'estació final de la T4, i que se centra a analitzar si els frens del comboi van funcionar correctament. Una portaveu d'aquesta empresa va aclarir que els investigadors estan en espera de poder parlar amb la conductora, quelcom que no es podrà produir en les properes hores a causa de l'operació a la qual va ser sotmesa.

Mentrestant, els tècnics treballen en la recuperació de la informació de la caixa negra del tramvia, que donarà pistes del que va poder passar. Per ara, l'empresa «no descarta errors mecànics ni humans», mentre la policia catalana ha iniciat també una investigació oficial de l'accident i igualment està pendent de conèixer la versió que els pugui oferir la conductora del tramvia.

L'accident es va produir a l'estació de Sant Adrià i va causar quatre ferits, la conductora i tres viatgers més que, segons el primer diagnòstic, van patir lesions de caràcter lleu, encara que dos d'ells van ser derivats a l'Hospital de l'Esperit Sant de Santa Coloma de Gramenet després d'haver patit contusions de diversa consideració.

Fins al lloc de l'accident, en el qual només es va veure implicat aquest vehicle, van acudir cinc dotacions dels Bombers, al costat d'altres equips d'emergència, sanitaris i la Policia Local. Com a conseqüència del succés no es va donar servei entre les estacions de Sant Adrià i Maresme de la línia T-4 fins que poc abans de les tres de la tarda es va restablir, i també hi va haver afectacions a la línia T-6, que funciona des de Glòries fins a Parc del Besòs.

Dos morts des de 2011

Des de l'any 2011, dues persones han mort atropellades per tramvies a Barcelona en dos accidents que es van produir aquell any i al mes de novembre de l'any 2016.

Deu persones més han quedat ferides de diversa consideració en aquest període, tres d'elles el 2016, en un xoc entre un tramvia i un camió, i set el 2012, en dos accidents que es van produir a la plaça dels Glòries i a l'avinguda Diagonal.