La passatgera davantera d'un cotxe, que anava sense cinturó de seguretat, va perdre la vida ahir quan el seu vehicle va xocar contra un camió que estava atrat per una avaria a l'autopista C-58 a Barcelona. Segons va informar el Servei Català de Trànsit (SCT), es tracta de la primera víctima mortal en accident de trànsit del 2019 a les carreteres catalanes, i va tenir lloc al quilòmetre 0,5 de la C-58 pocs minuts abans de la una de la tarda.

La dona, de 92 anys i que anava de passatgera en el vehicle que conduïa la seva filla, va resultar ferida crítica com a conseqüència de l'impacte i va acabar perdent la vida quan l'estaven traslladant a l'hospital.

El vehicle va xocar de manera molt violenta amb el camió quan aquest estava aturat a la calçada i amb les llums d'emergència posades, de forma que era perfectament visible pels conductors dels vehicles que en aquell moment circulaven per la via.

La conductora, ferida greu

La conductora del vehicle accidentat, de 70 anys i filla de la víctima, va resultar ferida greu i vahaver de ser evacuada a l'Hospital Vall d'Hebron de Barcelona, on la seva evolució ha estat bona.