Els Mossos d'Esquadra prossegueixen la recerca del presumpte assassí d'un home de 40 anys dissabte a la nit a la confluència del passeig de Santa Coloma i la plaça del Baró de Viver de Barcelona, tot i que encara no han aconseguit detenir-lo, van informar a Efe fonts de la policia catalana.

La indignació, mentrestant, va en augment al districte de Sant Andreu i, de fet, unes 300 persones van participar diumenge a la nit en una marxa pel barri i van tallar el tràfic de diversos carrers.

La manifestació anava encapçalada per familiars i amics del difunt amb la pancarta «Tots som Edu», en referència al mort, de 40 anys i amb un fill de tres.

En aquest sentit, el pare de la víctima va negar que el seu fill pertanyés a «cap clan» i ha assegurat que «només volia ajudar els altres». Els veïns denuncien que el conflicte ja venia de lluny, recorden que la víctima va presentar una denúncia a la comissaria dels Mossos divendres passat contra el presumpte assassí perquè l'havia amenaçat de mort i demanen més presència policial i solucions efectives contra el clan dels Pistolers, que assetja els veïns del barri, alguns dels quals també van denunciar amenaces de mort.

Disputes prèvies

La víctima i el pressumpte agressor mantenien des de feia almenys quatre anys disputes i havien tingut baralles de diversa intensitat a causa de distanciaments per qüestions de convivència. El presumpte homicida i la seva família van fugir del barri després del crim i, ahir al migdia, un grup de veïns va entrar al seu pis i van calar foc a un matalàs.