Una vintena de familiars i amics dels presos independentistes i unes 70 personalitats del món de la cultura, la ciència, la comunicació, la religió i l'esport han preparat un programa de ràdio especial per felicitar-los el Nadal.

En un comunicat aquest dilluns, la iniciativa, 'Nadal a la presó' ha informat que el programa s'emetrà aquest dimarts a les emissores municipals properes a les presons i en altres punts de Catalunya.

El programa començarà amb les felicitacions de nadal de periodistes i presentadors de ràdio com Jordi Basté, Mònica Terribas, Carles Francino, Albert Om, Josep Cuní i Neus Bonet, i els familiars i amics explicaran com solen celebrar les festes a les seves llars.

A més, comptarà amb un final còmic a càrrec dels equips de programes de ràdio i televisió com Versió RAC1, l'APM, La Competència i en Peyu.

També sonaran cançons seleccionades pels familiars dels presos, que podran escoltar felicitacions de les persones que es concentren cada setmana davant les tres presons.

El programa s'emet a les 13.45 hores i a les 21.00 hores d'aquest dimarts, 25 de desembre, per emissores properes a les presons: Ràdio Sant Joan i Ràdio Santpedor, al costat de Lledoners; Hit103, de Valls (Tarragona), que arriba al centre de Mas d'Enric, i Ràdio Vilafant que cobreix el centre de Puig dels Basses (Figueres).