19 de desembre de 2018
19.12.2018

Casado diu que Torra vol un "vessament de sang" i una "guerra civil"

El líder del PP carrega contra el president de la Generalitat l'endemà que aquest anunciés una querella per dir-li "desequilibrat"

19.12.2018 | 10:11
Pablo Casado

El líder del PP, Pablo Casado, ha assegurat aquest dimecres durant la sessió de control al Congrés dels Diputats que el president de la Generalitat, Quim Torra, "vol un vessament de sang" i "una Guerra Civil". "Desitja que s'enviïn tancs a Catalunya" i ens diu "carronyers a tots els espanyols", ha afirmat Casado, que ha retret al president del govern espanyol que "pretengui fer una comissió" amb la Generalitat com si Catalunya "fos un estat independent".

Casado ha fet aquestes manifestacions malgrat que el president de la Generalitat ja ha anunciat una querella contra ell per haver-lo titllat de "desequilibrat" en un míting diumenge a Barcelona. En la seva resposta el president del govern espanyol, Pedro Sánchez, ha acusat el líder del PP de fer una "oposició autoritària en la forma i en el fons, insultant els adversaris i intentant patrimonliatzar la Constitució, que és llibertat, convivència i democràcia".

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook